Page 1 of 3 1 2 3

O katoliški cerkvi

O hudiču vemo, da je zahrbten, zloben in brutalen. Toda če si predočimo celoten obseg krvi, groze, zahrbtnosti, celotnega gnusnega zla, ki se drži katoliške cerkve, raje izberemo hudiča. (neznan avtor)

Današnje krščanstvo, posebno še katoliško, tako rekoč nima nič več opraviti s pravim prakristjanstvom, nazarenstvom in s tem z resničnim naukom Jezusa, temveč je ta nauk v prvi vrsti prikrojen izključno za izvajanje moči in ohranjanje oblasti. Že zaradi inkvizicije, sežiganja čarovnic, križarskih pohodov, sovraštva do judov in žensk kot tudi sodelovanja z nacionalsocialisti v tako imenovanem 3. rajhu je zgodovina katoliške cerkve krvava. Cela morja bi lahko napolnili s to krvjo. Največja cerkvena praznika – božič in velika noč – sta tudi največja praznika klanja v letu!
(Carsten Strehlow)

Na svetu ni organizacije, ki bi bila v antiki, vključno s srednjim in novim vekom ter posebno v 20-tem stoletju tako obremenjena z zločini kot rimsko-katoliška cerkev. (zgodovinar Karlheinz Deschner)

Sledite Janezu iz Patma, ki je rekel: Pojdi iz nje, ljudstvo moje, da ne boš soudeleženo pri njenih grehih in da te ne prizadenejo njene nadloge! (Razodetje 18,4) in izstopite iz demonske države.